Структура Комітету
КЕРІВНИЦТВО:
√ В.о. директора: Коваль Руслан Вікторович
тел.: 044 287 68 40; e-mail: koval@uhrc.gov.ua;
√ Головний бухгалтер: Бережна Вікторія Василівна
тел.: 044 289 42 96; e-mail: wiki.b@uhrc.gov.ua
ВІДДІЛИ КОМІТЕТУ:
√ Відділ гігієнічного регламентування та міжнародної діяльності,
завідуюча: к.мед.н. Тімошина Діана Павлівна, тел.: 044 289 47 05;
√ Відділ державного реєстру та науково-експертних досліджень,
завідуюча: Пельо Вікторія Володимирівна, тел.: 044 289 47 05.
КОМІСІЇ:
1. Комісія з гігієнічного нормування хімічних речовин у повітрі робочої зони
2. Комісія з гігієнічного нормування хімічних речовин в атмосферному повітрі
3. Комісія з гігієнічного нормування хімічних речовин у воді водоймищ
4. Комісія з гігієнічного нормування хімічних речовин у ґрунті
5. Комісія з гігієнічного нормування біологічних факторів
6. Комісія з комплексного гігієнічного нормування та регламентування пестицидів і агрохімікатів
7. Комісія з гігієнічного регламентування полімерних матеріалів та композицій на їх основі
8. Комісія з гігієнічного нормування та регламентування радіоактивних речовин і радіаційних факторів
9. Комісія з гігієнічного регламентування канцерогенних речовин
10. Комісія з гігієнічного нормування та регламентування фізичних факторів
11. Комісія з фізіолого-гігієнічного регламентування важкості та напруженості праці
12. Комісія з методів контролю небезпечних факторів
13. Комісія з нормування та регламентування хімічних та біологічних речовин у продуктах харчування та продовольчій сировині
14. Комісія з гігієнічного регламентування в галузі гігієни дітей та підлітків
15. Комісія з міжнародного співробітництва в галузі гігієнічного нормування, регламентування та реєстрації небезпечних факторів
16. Комісія з питань державної реєстрації небезпечних факторів
17. Комісія з акредитації установ та організацій на право проведення гігієнічного регламентування потенційно небезпечних факторів хімічного, біологічного та фізичного походження
18. Комісія з гігієнічного регламентування дезінфекційних засобів
|